Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Izložba dokumentarne putničke fotografije

Izložba dokumentarne putničke fotografije nastala je kao rezultat težnje članova Kluba da izvesne trenutke sa brojnih putovanja širom planete podele sa drugima.
Donji hol Velike sale DKSG -a. otvaranje u četvrtak, 29. januara u 18. časova. Bulevar Zorana Đinđića 179, Novi Beograd.

 


Nesvakidašnji prizori i kratke putničke priče koje su za  ovu priliku odabrali sigurno će u nekima od posetilaca  probuditi želju da i sami prouče mapu, zagledaju se u  horizont i odluče da lično provere šta se nalazi iza. Klub putnika Srbije okuplja putnike koji veruju u aktivan, konstruktivan pristup putovanju i predstavlja način da se putnici radoznalog duha međusobno pronađu,  upoznaju, povežu i zajedno krenu da ispitaju skrivene kutke planete. Putovanje nije luksuz, ono je svakome  dostupno te, uz malo iskustva, ne mora biti skuplje nego ostanak kod kuće. Umesto da bude isprazno lutanje  svetom, konstruktivno putovanje svoj smisao dobija kroz  istraživanje, čitanje, fotografiju, pisanje i razmisljanje o  onome što usput vidimo, doživimo i saznamo.

www.serbiatravelers.org


 


Datum objavljivanja: 28.01.2009.