Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Iz klupe ka zvezdama

U Galeriji Kuloar, Matematičke Gimnazije u Beogradu, od 9 - 30. decembra 2008. godine, održava se izložba fotografija Nebojše Babića pod nazivom Iz klupe ka zvezdama.

 


Ova izložba organizovana je na poziv profesora Radivoja Blagojevića, urednika galerije Kuloar u okviru Matematičke Gimnazije, jedne od najnaprednijih škola u regionu. Profesor Blagojević redovno informiše i dovodi svoje učenike u O3one pokušavajući da im na taj način proširi znanja i što više približi dela savremene umetnosti. On ih uči da razmišljaju, vide, shvate, osete, zavole ili kritički posmatraju na umetničke radove… Zahvaljujući takvom, otovrenom pristupu u radu i edukaciji učenicima kreativne delatnosti i savremene umetničke tendencije postaju bliže… Izložba u galeriji Kuloar je podrška takvom pristupu.




"Naziv izlozbe je IZ KLUPE KA ZVEZDAMA i time želim da pozitivnim primerima naših uspešnih ljudi iz raznih oblasti rada i stvaranja motivišemo đake da uče, rade i stvaraju bolju budućnost naše zemlje i ujedno omoguće sebi put ka zvezdama. "


 


Datum objavljivanja: 11.12.2008.