Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Interaktivni izlog

Za sredu, 17. septembar, najavlljeno je ponovno instaliranje i početak rada ovog brzog i individualnim potrebama i interesovanjima namenjenog informatora i vodiča kroz Beograd, na njegovom starom mestu - na Beogradskom izlogu Kulturnog centra Beograda, okrenut ka Knez Mihailovoj ulici.

 


"Usklađujući ga sa vizuelnim identitetom Kulturnog centra Beograda, potrudili smo se da Interaktivni izlog bude sveobuhvatna baza raznovrsnih podataka i dragoceni promoter celokupne kulturne i turističke ponude Beograda, pouzdani vodič u prostornom snalaženju kroz naš grad, dragocena pomoć pri izboru mesta za ukusan obrok, udoban smeštaj, uzbudljiv provod, zabavu, sport, kupovinu, izvor brojnih korisnih servisnih informacija, kao i punkt gde je moguće u prolazu saznati najaktuelnije vesti. Kao posebno zanimljivu interaktivnu opciju koju Izlog nudi, izdvajamo mogućnost slanja atraktivnih elektronskih razglednica Beograda prijateljima i rođacima širom sveta.


I nadalje jedinstven u Beogradu, Interaktivni izlog nudi ogromne mogućnosti lakog i besplatnog informisanja svakom pojedincu. Za razliku od brojnih medija i formi koji emituju poruke namenjene svima, ovaj „osetljivi“ ekran je u službi pojedinca, njegovih posebnih interesovanja i potreba. Jednostavnim dodirom na izabrano polje otvara se tekstualna, zvučna i vizuelna informacija o konkretnom predmetu Vašeg interesovanja i „komunikacija“ traje na onoliko nivoa i onoliko vremena koliko Vama prija. Izbegavajući nepredvidivost raspoloženja, jezičkih i informativnih barijera, Interaktivni izlog je standardno neutralan, dobronameran i predvidiv „sagovornik“ koji sa Vama, osim na srpskom, komunicira i na engleskom jeziku.


Takođe smo predvideli i da Interaktivni izlog sadrži bogatu i raznovrsnu reklamnu ponudu, kao i da bude uspešan promoter poznatih i manje poznatih brendova, interesantnih akcija, domaćih i stranih kompanija i banaka... – ali uvek omogućavajući samo lični izbor.


Potrebno je samo da mu pridjete, blago ga dodirnete i on počinje da misli onako kako Vi želite. Interaktivni izlog  jeVaš izbor, pod uslovom da budete NEŽNI."


Portfolio Kulturni centar Beograda


 


Datum objavljivanja: 11.09.2008.