Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Interaktivni izlog

Na Beogradskom izlogu Kulturnog centra Beograda, koji gleda na Knez Mihailovu ulicu, od nedavno postoji brz i individualnim potrebama i interesovanjima namenjen informator i vodič kroz Beograd – INTERAKTIVNI IZLOG.


 


Jedinstven u Beogradu i Srbiji, Interaktivni izlog nudi ogromne mogućnosti lakog i besplatnog informisanja svakom pojedincu. Za razliku od brojnih medija i formi koji emituju poruke namenjene svima, ovaj "osetljivi" ekran je u službi pojedinca, njegovih posebnih interesovanja i potreba. Jednostavnim dodirom na izabrano polje otvara se tekstualna, zvučna i vizuelna informacija o konkretnom predmetu Vašeg interesovanja i "komunikacija" traje na onoliko nivoa i onoliko vremena koliko Vama prija. Izbegavajući nepredvidivost raspoloženja, jezičkih i informativnih barijera, Interaktivni izlog je standardno neutralan, dobronameran i predvidiv "sagovornik" koji Vam odgovara na više svetskih jezika.



Veličine 120 x 90cm, Interaktivni izlog je usklađen s vizuelnim identitetom Kulturnog centra Beograda, a u promotivnom periodu od mesec dana sadrži informacije o programima Kulturnog centra Beograda, kulturno/turističkoj ponudi Grada, a poziva Vas da učestvujete i u nagradnoj igri Indijana Džons sa vrednim poklonima.



U skoroj budućnosti on će biti čudesna baza raznovrsnih podataka i dragoceni promoter celokupne kulturne i turističke ponude Beograda, pouzdani vodič u prostornom snalaženju, izboru mesta za ukusan obrok, udoban smeštaj, uzbudljiv provod, zabavu, sport, kupovinu, kao i  punkt na kojem je moguće u prolazu saznati najaktuelnije vesti.



Interaaktivni izlog će sadržati bogatu i raznovrsnu reklamnu ponudu, biće promoter brendova, akcija, kompanija, banaka... – ali uvek omogućavajući samo lični izbor.  Potrebno je samo da mu pridjete, blago ga dodirnete i on počinje da misli onako kako Vi želite. Interaktivni izlog je Vaš izbor, pod uslovom da budete NEŽNI.


 Kulturni centar Beograda



Datum objavljivanja: 03.06.2008.