Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Instant Celebrities

U ponedeljak, 31. januara u 18h u Novom prostoru, SKC Beograd, u ciklusu predavanja: Filozofija novih medija - "Instant Celebrities - Proizvodnja značenja u elektronskim medijima". Predavač je Bojana Romić, umetnica, doktorant na Univerzitetu umetnosti u Beogradu iz oblasti teorije novih medija.

 


Proliferacija elektronskih platformi namenjenih oglašavanju i samooglašavanju ostavlja puno prostora za ličnu afirmaciju. Predavanje analizira ovaj fenomen kroz pregled nekoliko značajnijih oblika promocije na Internetu.


Značaj ovladavanja korišćenjem personalnog računara, njegovog operativnog sistema, osnovnih programa i korišćenjem internet servisa.


Istaći značaj informacionih sistema u funkciji obezbeđenja relevantnih informacija za operativno i razvojno upravljanje organizacijom (mala i srednja preduzeća). To implicira da se funkcija informisanja ostvaruje u svrhu upravljanja organizacijom.


Najviši nivo razvijenosti imaju kompjuterizovani informacioni sistemi koji su orijentisani na podršku odlučivanju i upravljanju u organizaciji.


 


 


Datum objavljivanja: 28.01.2011.