Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Homework

Izložba: Homework, Futro kreativna agencija 26.12.2008 - 10.01.2009.
Otvaranje: petak / 26. decembar / 19h / O3ONE

 


"Homework" je naziv izložbe na kojoj će biti predstavljeni nagrađeni i komercijalni radovi kreativne agencije Futro. Projekti koji se mogu videti na izložbi su iz domena dizajna vizuelnih komunikacija, od korporativnog dizajna, advertajzinga, kulture, dizajna časopisa i magazina, dizajna ambalaže, logotipa, vizuelnih identiteta, do fotografije i ilustracije.

Biće predstavljeno preko 60 projekata, medu kojima su Shadow Museum, kampanje za Worx, Comme Des Garcons, Free Zone Festival, X6D bioskop u 6 dimenzija, magazini M'ars, Faar i Fame, redizajn grafičkog identiteta vodećeg svetskog proizvođača auspuha za sportske i kros motore Akrapović, kampanja za njujorški brend Easy4Busy i ostali.

Futro kreativnu agenciju osnovao je višestruko nagrađivani beogradski dizajner Slavimir Stojanović pre pet godina u Ljubljani, a od ove godine Futro se kompletno preselio u Beograd i danas broji 6 članova. Prošle godine uvršten je u listu 100 najboljih dizajn studija u svetu od strane Charlotte i Petera Fiel-a, urednika izdavačke kuće Taschen.


 


 


Datum objavljivanja: 24.12.2008.