Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Hoću, hoću dijamante

U subotu 19. jula 2008. nakon održanog “Diamonds International.Corporation golf turnira” koji će startovati u 12h, predsednik ove korporacije koja je inače i deoničar najpoznatije dijamantske berze iz Antwerpena, gospodin Luboš Riha će zajedno sa jednim od najvećih poznavalaca iz ove oblasti u Evropi gospodinom Premislom Synjekom održati jedno kraće upoznavanje sa dijamantima u 18h.

 


U subotu 19. jula 2008. nakon održanog “Diamonds International.Corporation golf turnira” koji će startovati u 12h, predsednik ove korporacije koja je inače i deoničar najpoznatije dijamantske berze iz Antwerpena, gospodin Luboš Riha  će zajedno sa jednim od najvećih poznavalaca iz ove oblasti u Evropi gospodinom Premislom Synjekom održati jedno kraće upoznavanje sa dijamantima u 18h.


Nakon ovoga očekuje nas revija na kojoj će biti prikazani eksluzivni, ručno rađeni komadi nakita koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim kao i veoma veliki i vredni investicioni dijamanti koje retko koja kompanija može da ponudi.


Sutrašnji događaj će biti zatvorenog tipa, a svi oni koji bi želeli da posete show room moći će to da urade od ponedeljka uz prethodnu najavu Golf klubu Beograd na 30 56 837.


 


Datum objavljivanja: 18.07.2008.