Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

GRRR! Program

U prostoru Elektrika, Radomira Putnika 7, Pančevo, u petak 28. novembra upriličiće se jednodnevna izložba strip radova Danila Miloševa. Gost večeri je Dr Protić, autor legendarnog "Jaganjca".

 


Kao nastavak serije dešavanja pod nazivom GRRR!PROGRAM, nastalog saradnjom  Kulturnog centra Pančeva i Saše Rakezića, u prostoru Elektrika (Radomira Putnika 7), sa početkom u 19h, u petak 28.11. 2008. će biti upriličena jednodnevna izložba radova Danila Miloševa poznatog kao Wostok (odnedavno samoprozvanog Ex Wostok), vršačkog underground gurua, i jednog od najznačajnijih predstavnika srpskog autorskog stripa. Tokom razgovora, Wostok će govoriti o svom radu, i o najnovijim izdanjima njegovih stripova koja su se pojavila u nas – "Podzemne vode"(SKC Novi Sad) i "Popošak i cveće" (Fabrika knjiga) – izdanja će biti moguće pazariti na licu mesta.




Gost GRRR!PROGRAMA je i Vladimir Protić, poznat kao Dr Protić, koji će predstaviti izbor iz svog legendarnog "uradi sam" filmskog serijala "Jaganjac". "Jaganjac" je nastao 2005. godine, i – zahvaljujući internetu i prepričavanjima – postao srpski underground hit, ako tako nešto uopšte postoji. "Jaganjac je ovan neutvrđene starosti koji se obraća deci pogrešnim savetima koji ih dovode do ispravnog zaključka", kaže Dr Protić, nesvršeni student Filozofije i džez trubač.


 


Datum objavljivanja: 28.11.2008.