Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

From Heaeven to Hell and back

U četvrtak, 29. januara u 20. časova u New Moment Galeriji ideja, otvara se izložba fotografija autora Miloša Nadaždina, pod nazivom "From Heaeven to Hell and back".

 


Miloš Nadaždin rođen je 1980. godine u Beogradu. Još pri prvom susretu sa fotografijom u srednjoj školi u Bernu shvatio je da će ona biti njegov životni poziv. Uporedo sa izučavanjem fotografije završio je i Filološki fakultet u Beogradu. Fotografiji se ozbiljnije posvećuje 2004. godine kada se zapošljava u "Orange" studiu, a dve godine kasnije otvara sopstveni studio.

Do sada su njegove fotografije objavljivane u najpopularnijim izdanjima u Srbiji kao što su: Cosmopolitan, Elle, Gala style, Lepota i zdravlje ...  Autor je naslovnih strana za Men’s Health, Hello, Story, Gloriju ... Realizovao je i kataloge za poznate srpske modne kuće : Zekstra, P.S. fashion, Balašević. Allegra, Ivković . Početkom 2008. godine održao je prvu samostalnu izložbu fotografija u galeriji "New Moment" koja je bila veoma zapažena i dobila odlične kritike.

Od marta 2008. godine radio je kao urednik fotografije u prestižnom modnom magazinu L’Officiel u koji je uložio godine svog fotografskog pristupa umetničkoj modnoj sceni čime je još više istakao prepoznatljivi, decentni imidž ovog magazina.


 


Datum objavljivanja: 28.01.2009.