Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Fijuk, sajam stripova i grafika

Dive i divovi beogradske dreg scene nastupaju za vas na dan žena na najraznovrsnijem sajmu stripova i grafika u Beogradu, Srbiji... Jugi...


 


Od ženstvenog plesa do mizoginog besa, od lipsinka do pevanja sa falšom bez pardona i stresa, ove gigantkinje i gigatroni znaju da će vas ostaviti bez daha. Počinjemo sa programom, kao što ste i navikli, u 5-ak u 5, u Imago klubu, 8. marta (Dečanska 14).



SATNICA:

17h start

20h sitoštampa uživo

23h nagradna igra

23:15h DRAG



PERFORMERKE I PERFORMERI:



 Lady K + Dekadenca je kabaretski dvojac koji sarađuje već par godina. Uz jedan klavir i dva mikrofona, vode vas popularnim pesmama kroz svoje latentne ljubavi i egzotične putešestvije!



 Lady K –  šljokičava rasplamsacija, virtuozna dama za klavirom; biće, muzički sjaj i ton glamuroznih razmera 



 Dekadenca  –  proizvod velike ljubavi prema sceni, mjuziklu, brodvejskim i holivudskim divama koje su „veće od života” i koje zahvaljući svojoj veličini opstaju uprkos prolaznosti vremena. Svojim nastupom pokazuje kako je dreg forma umetnosti koja obuhvata scenski pokret, glumu, slikanje i pevanje.

https://dekadenca.com



mrs. Lillycafé – Panonska diva, vernica pokojnica, večita udovica, posnija od hleba, a masnija od svega. Svoju karijeru započinje kao Ljubica kafekuvarica u menzi Subotičkog zatvora, gde je naučila sve tajne uspešne žene. Pozom joj je sledio Centralni zatvor, a na kraju crevni.

U menzi upoznaje biznismena sumnjivog poslovanja, nakon čije iznenadne smrti stiče duboki džep, a svoj mir pronalazi u raznim umetničkim oblicima.

www.instagram.com/mrs.lillycafe/



DREKI kro  – Dejan Kro je očuHo Dajaninih Sinova, životno pogubljen i verovatno će prebiti onog ko je rekao to za njega a i tebe što to sad čitaš



Nikkoletta Starleta – peti Dajanin Sin, solidarna starleta, slepa za muškarce, premijerno izvodi za vas svoj prvi singl



Dragitza Braditza – osmi Dajanin Sin, želi vaše pare na svojoj bradi i to će i dobiti



 Indi'saisi – jedanaesti Dajanin Sin, valjda neodlučni/a DJ (?) nije sigurna da li želi da dođe uopšte...



 Radna Verzija - Work In Progress – dvanaesti Sin.. i tako... 





Više informacija o izlagačima: https://www.facebook.com/events/2208151832610283/

Autor vizuelnih sadržaja za dreg Fijuk: Anna Ehrlemark


 



Datum objavljivanja: 06.03.2019.