Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

ELLE Fashion

Magazin ELLE povodom četvrtog rođendana organizuje humanitarnu izložbu "The best of ELLE fashion" u izložbenom prostoru Muzeja savremene umetnosti Vojvodine, Dunavska 37. Izložba će biti otvorena od 19. do 25. maja.

 


"The best of ELLE fashion" je humanitarna izložba najboljih 40 modnih fotografija koje su nastajale tokom 4 godine izlaženja magazina ELLE u Srbiji. Ova izložba predstavlja svojevrstan omaž koji će podsetiti sve ljubitelje mode na najuzbudljivije modne fotografije objavljene u magazinu ELLE  i ima svrhu da pokaže kako moda može biti u funkciji humanosti.

Izložba ima humanitarni karakter, a sva sredstva koja budu prikupljena od prodaje fotografija iz kolekcije "The best of ELLE fashion" biće direktno donirana projektu Sigurna Kuća za izgradnju objekta u Zrenjaninu. Pridružujući se akciji Sigurna Kuća koja prikuplja sredstava za izgradnju skloništa za žene i decu žrtve porodičnog nasilja, ELLE pokazuje da zaista brine o ženama pored toga što ih inspiriše kako da neguju sopstveni stil.


UKLJUČITE SE I VI

U HUMANITARNU AKCIJU!

Kako mi možemo da pomognemo?


Pridružujemo se akciji Sigurna Kuća koja prikuplja sredstava za gradnju skloništa za žene i decu žrtve porodičnog nasilja.

Kupovinom fotografija iz kolekcije "The best of ELLE fashion" i vi se direktno uključujete u ovu humanitarnu akciju.

Celokupan prihod od prodaje fotografija sa izložbe"The best of ELLE fashion" namenjen je projektu Sigurna Kuća, za izgradnju objekta u Zrenjaninu.




Fotografije su pravljenje u 4 dimenzije:


35 cm x 50 cm     50 EUR

50 cm x 70 cm     100 EUR

70 cm x 100 cm    200 EUR

100 cm x 140 cm   300 EUR


Sve fotografije su štampane na peni i kaširane




KONTAKT ZA SVE INFORMACIJE O KUPOVINI FOTOGRAFIJA:

Marija Žiropadja    

Marketing Manager ELLE

m.ziropadja@adriamedia.rs

+381 63 659 449


 


Datum objavljivanja: 17.05.2009.