Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Dvoje

Aleksandra Tarbuk, Dvoje - slike, izložba u okviru više izložbi na raznim lokacijama predstavljanja radova studenata završne godine Akademije umetnosti u Novom Sadu.Izložba traje do 13. jula, u MP_art galeriji u Novom Sadu.


 


Tema izložbe nosi naziv "Dvoje". Dvoje zaljubljenih, prikazanih u svakodnevnim situacijama. Život je težak, ali je lep, i lakši je kada ga dvoje dele. Ljubav je ta koja mi je davala snagu i ispunila me je do kraja. Ne samo prema umetnosti, nego prema svemu to me okružuje. Mnoga pitanja sam sama sebi postavljala, i uvek dobijala isti odgovor. Ljubav je odgovor na sve.   Tehnika slika je ulje na platnu, dimenzije su 30 x 30 cm. Slika ima 14. Svaka slika može da stoji sama za sebe, i da bude deo celine, odnosno jedne velike slike.



Aleksandra Tarbuk



Rođena je 07. februara 1985. u Bečeju. Završila 2004 .god. srednju umetničku školu za dizajn, Bogdan Šuput, u Novom Sadu. Iste godine upisuje Akademiju Umetnosti u Novom Sadu, smer-grafičke komunikacije, koju je upravo i završila. Aktivno učestvuje na raznim konkursima, i dobitnik je raznih nagrada i priznanja. Član je udruženja likovnih umetnika Duga  Bečeju od 1997. godine. Izlagala je na više gripnih zložbi, a ove je njena prva samostalna izložba.


 



Datum objavljivanja: 05.07.2008.