Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Dizajniranje reciklaže

U okviru izložbe „Dizajniranje reciklaže“ koja se već punih 11 godina održava u galeriji „Singidunum“ a koju je i ove godine podržala Agencija za reciklažu Republike Srbije, 04. aprila 2008. u 14h u galeriji „Singidunum“ održaće se okrugli sto pod nazivom „Kreativna reciklaža i razvoj.

 


U okviru izložbe „Dizajniranje reciklaže“ koja se već punih 11 godina  održava u galeriji „Singidunum“ a koju je i ove godine podržala Agencija za reciklažu Republike Srbije, 04. aprila 2008. u 14h  u galeriji „Singidunum“ održaće se okrugli sto pod nazivom „Kreativna reciklaža i razvoj“ koji će obuhvatiti teme koje se tiču odnosa između dizajnera i kreativnih ljudi sa predstavnicima industrije i institucija koje se bave zaštitom životne sredine. Okrugli sto je zamišljen kao neka vrsta sagledavanja problematike primene reciklabilnih materijala u umetničke i kreativne svrhe, kao i sagledavanje mogućih vidova saradnje svih onih koji se na različite načine bave reciklažom.


Dođite, postavite pitanja, razmenite mišljenja sa privrednicima, odgovornima za ekologiju i razvoj, kao i vašu ulogu u budućnosti kao kreativne intiligencije Srbije. Očekuje se i prisustvo studenata, čija je umetnička budućnost u direktnoj zavisnosti od novih društvenih i privrednih okolnosti. U ovom terminu pojaviće se i nvo Ambasadori životne sredine i dodeliti otkupnu nagradu mladom autoru na izložbi, po međunarodnim standardima, ispod 35 godina, sa obrazloženjem svog žirija.


 


Datum objavljivanja: 02.04.2008.