Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

DHL kalendar za 2009.

Otvaranje izložbe kalendara za 2009. godinu, u galeriji Haos, ulica Dositejeva 3, Beograd, u subotu, 13. decembra 2008. godine u 18 časova. DHL kalendar za 2009. godinu - Umetničko viđenje saobraćaja i transporta.

 


Novogodišnju čestitku i kalendar za 2009. godinu kompanije DHL International Beograd d.o.o  ove godine ukrasiće najbolje fotografije talentovanih studenata Fakulteta primenjenih umetnosti sa odseka za Primenjenu grafiku. DHL-ova čestitka i kalendar,  koji se  tradicionalno pripremaju u saradnji sa studentima i profesorima Fakulteta primenjenih umetnosti iz Beograda,        predstaviće umetničko viđenje saobraćaja i transporta talentovanih studenata čiji će radovi obeležiti 2009. godinu.


Izložbu najboljih studentskih fotografija otvoriće g. Jugoslav Vlahović, profesor Fakulteta primenjenih umetnosti i naš proslavljeni likovni umetnik, i gdj. Borka Božović, umetnička direktorka galerije "Haos", a zatim će biti priređen koktel za goste, uz mogućnost razgovora sa autorima radova. Za prisutne predstavnike medija obezbeđeni su primerci kalendara za 2009. godinu.

 

 

Izložba najboljih studentskih radova koji su poslati na konkurs biće otvorena samo dva dana, zato iskoristite priliku da pružite podršku mladim umetnicima.


 


 


Datum objavljivanja: 12.12.2008.