Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Dečija izložba učenika Pero Art Centra

Izložba najmađih polaznika centra za umetnički rad i edukaciju "Pero Art Centar", biće otvorena u subotu, 22. aprila, u 19h, u Pero Art Centru, ul. Miloja Đaka, br. 6, Dedinje.


 


Preko 40 polaznika Pero Art Centra predstaviće svoje radove na ovoj manifestaciji. Posetioci će imati priliku da vide radove sa kurseva za decu i mlade. Sa velikim ponosom i zadovoljstvom ćemo vam predstaviti neke od maštovitih i kreativnih ostvarenja naših mladih učenika, koja su nastala u zajedničkoj saradnji, sa našim profesorima kroz ozbiljan trud, rad i posvećenost.


Od svog osnivanja, posvećeni smo savremenoj i profesionalnoj edukaciji na polju likovnih umetnosti kako  odraslih tako i dece, u želji da podstaknemo i ohrabrimo njihovo usavršavanje i  umetničko stvaralaštvo. Težimo da ih kroz zanimljive i dinamične radionice, upotrebu različitih materijala i tehnika, kao i zabavu, igru i druženje podstaknemo da razvijaju svoju maštu, kreativnost, individualnost i drugačiji pogled na svet.

Ovom prilikom Pero Art Centar Vas poziva da posetite izložbu u periodu od 22. do 29. aprila, u prostorijama Pero Art Centra.


 



 


Datum objavljivanja: 18.04.2017.