Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Decembarski salon

Ovogodišnja prodajna izložba članova ULUS-a pod nazivom „Decembarski salon" traje do 19. januara 2021. godine u Galeriji ULUS - donji nivo, a mali segment izložbe nalaziće se i u informativnom delu gornjeg nivoa Galerije.


 


Poziv za dostavljanje radova za izložbu ove godine nije posebno raspisivan iz razloga što je postojao veliki broj umetničkih dela koja su skladištena u depou Galerije ULUS za ovu namenu, a sa kojima već postoje ugovorene prodaje. Kratak otvoreni poziv za dopunu upućen je preko Instagram profila slikarske sekcije i svi pristigli radovi su izloženi.



Na ovogodišnjoj prodajnoj izložbi Decembarskog salona, izloženo je preko 100 umetničkih dela različitih formata, medija i tehnika. Izložba ima za cilj da predstavi različite umetničke poetike i da inicira razgovore sa umetnicima o modelima i smernicama za razvoj tržišta umetnosti u Srbiji.



Ovom prilikom pozivamo sve kolege koje su ranijih godina izlagale na prodajnim izložbama ULUS-a da dođu i provere da li su njihovi radovi postavljeni na ovoj izložbi, te da izvrše ponovnu registraciju radova za ovu namenu, ukoliko su saglasni da se radovi stave u prodaju. Ostale kolege koje su zainteresovane da predstave svoje stvaralaštvo na pratećim programima ovogodišnjeg Decembarskog salona sa interesantnim predlozima vezanim sa sistem prodaje ili se uključe u samu prodaju, mogu da se jave na email ulus.prodajnaizlozba@gmail.com do 10. januara 2020. Razgovore će voditi Gabriela Vasić, likovna umetnica.




 



Datum objavljivanja: 04.01.2021.