Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

ContemPottery: prodajna izložba savremene keramike

KC Grad, Braće Krsmanović 4, ponedeljak, 11. decembar, 20h. izložba, ContemPottery: prodajna izložba savremene keramike.


 


Posle uspešnih letnjih i zimskih prodajnih izložbi u oblasti dizajna odeće i obuće, enterijera i dekoracije za dom u proteklim godinama, KC Grad želi da se ove zime fokusira na savremeni dizajn keramike i predstavi upotrebne predmete, dekoraciju na grupnoj prodajnoj izložbi od 11. do 17. decembra u Velikoj galeriji. ContemPottery ima za cilj predstavljanje i plasiranje dela iz oblasti primenjene umetnosti u medijumu keramike, kamenine i porcelana. Pored upotrebne keramike na izložbi predstavljamo i kućno osvetljenje od keramike. Autori stvaraju savremene upotrebne predmete vodeći računa o formi i funkcionalnosti. Dekoracija varira od minimalnije do jakih kontrasta i organskih elemenata.



Postavka će objediniti ove eksponate u jednu celinu koja nudi posetiocima bogat izbor autentičnih ručno izrađenih predmeta, bilo da su u pitanju ideje za poklon ili oplemenjivanje sopstvenog doma.


 



Datum objavljivanja: 11.12.2017.