Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Bizart nagrade

Svečana dodela Bizart nagrada za najuspešnije partnerstvo između sektora kulture/dizajna i poslovnog sektora, biće održana u četvrtak 20. marta 2008. godine, u 20 časova, u Umetničkom paviljonu Cvijeta Zuzorić.

 


Članove komisije, koja je glasanjem odlučila o rezultatima konkursa za Bizart nagradu, činili su prošlogodišnji dobitnici ovog priznanja: Nebojša Babić, direktor Galerije Ozon, Katarina Gaborović, direktor marketinga Rajfajzen banke, Veran Matić, direktor i glavni i odgovorni urednik RTV B92, Igor Oršolić, dizajner i art direktor RTV B92 i Miodrag Popović, direktor Ju Epicentra.


Svečanoj dodeli nagrade prisustvovaće veliki broj predstavnika sveta kulture, direktora institucija kulture, ali i predstavnika poslovnog sveta, direktora kompanija, poznatih umetnika i javnih ličnosti.



Konkurs za Bizart 07, nagrade za najuspešnije strateško partnerstvo između sektora kulture, dizajna i poslovnog sektora, u organizaciji Fondacije BalkanKult i pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Srbije, raspisan je i ove godine.


Nagrade se dodeljuju drugu godinu za redom, sa ciljem podsticanja strateškog partnerstva privrede i kulture, širokog prihvatanja novih i modernih načela kulturne politike u Srbiji, razvoja puteva motivisanog ulaganja u kulturu i unapređenja mešovite ekonomije i kreativnih industrija i kapitala.


 


Datum objavljivanja: 20.03.2008.