Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

(Bez)granični identiteti

U okviru međunarodne letnje akademije (Bez)granični identiteti, 31. u četvrtak 28. avgusta u O3one-u održaće se predavanje profesorke Milene Dragićević Šešić na temu „Overlapping identities - new master narratives of Serbian hybrid identities - artistic challenges“ (15-16:30h) i prezentacija umetnice Tanje Ostojić “Crossing Borders: Development of Different Artistic Strategies” (17-19h).

 


"Akademija je posvećena temi savremenog identiteta Srbije, ključnim faktorima u njegovom formiranju i načinima njegove interpretacije i komuniciranja. U datom kontekstu predavanje profesorke Dragićević Šešic i prezentacija umetnice Tanje Ostojić predstaviće neke od mogućih tumačenja i percepcija mnogolikog identiteta Srbije, kao i uloge različitih socio-kulturnih kategorija u njegovom formiranju.


KULTURKLAMMER - Centar za kulturne interakcije i O3one Vas pozivaju da prisustvujete događaju i učestvujete u diskusiji s autorkama i polaznicima akademije.


Međunarodnu letnju akademiju, kao deo projekta SERBIE MOBILE_Između dva stajališta, realizuje Kulturklammer - Centar za kulturne interakcije pod pokroviteljstvom Ministarstva za dijasporu Republike Srbije i u saradnji sa brojnim partnerima.


KULTURKLAMMER ovaj segment programa akademije organizuje u saradnji sa O3one-om"


 


Datum objavljivanja: 27.08.2008.