Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Better Life

Better Life, galerija Zuccato Poreč, Hrvatska Marina Marković, Milorad Mića Stajčić, Nikola Marković, Uroš Đurić, Mihael Milunović. Izložba umetnika savremene srpske umetničke scene, kustos Ksenija Marinković Otvaranje u četvrtak, 25. maja 2023. godine u 20h.

 


Multimedijalna izložba „Bolji život“ realizovana je u saradnji galerija Zuccato i X VITAMIN . Na izložbi će biti predstavljeni radovi afirmisanih umetnika Uroša Đurića i Mihaela Milunovića kao i istaknutih umetnika Marine Marković, Milorada Miće Stajčića i Nikole Markovića





„Bolji život“ nije samo izložba, već poziv na razmišljanje i zalaganje za svesnije i skladnije društvo. Kroz različite umetničke medije, izložba se bavi aktuelnim temama i podstiče na dijalog i promišljanje. Izložba predstavlja pregled savremene umetničke prakse i prilika je da se istakne dela umetnika koji su poznati po jedinstvenom pristupu umetničkom stvaralaštvu. Reč je o relevantnoj izložbi koja okuplja umetnike koji nastupaju sa različitih umetničkih pozicija.





Izložba će trajati od 25. maja. do 24. juna 2023. godine u galeriji Zuccato u Poreču.


 



Datum objavljivanja: 25.05.2023.