Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Belgrade Art Show

Majski Art Weekend u organizaciji Belgrade Art Show festivala će se održati u galeiji Poktovica u Centru za kulturu Vlada Divljan od 28 do 30 maja 2021. Izložba je otvorena za posetioce od 28.maja, 21. od 17h a otvaranje je zakazano za isti dan u 19h.


 


Festivala poziva na pridržavanje i dalje propisanih epidemioliških mera.


Belgrade Art Show već 7 godina predstavlja platformu promocije svih vidova umetnosti u Beogradu, Srbiji i zemalja regiona.

Za ovih 7 godina Belgrade Art Show je publici predstavio preko 600 umetnika kroz razne događaje i promocije multimedijalnog i medijskog karaktera.


Kreator i direktor Belgrade Art Show-a je pravnik Pavle Knežević koji kroz svoju pravničku aktivnost dugi niz godina pomaže umetnike kroz zaštitu autorskih prava i intelektualne svojine te se od početka 2021. nalazi i na poziciji sekretara ULUS-a i svoj doprinos kulturi Srbije daje i kroz rad u ovom reprezentativnom udruženju.

Šest umetnica će predstaviti svoju umetnost u ova tri dana i to Isidora Fićović (slikarka), Jelena Milo (slikarka), Milica Pavlović (modni dizajnerka), Jelena Popović (dizajnerka nakita), Tijana Kostić (slikarka) i Nataša Radanović (slikarka).


 



Datum objavljivanja: 25.05.2021.