Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

ARTEDU 3

Kreativna radionica o savremenoj vizuelnoj umetnosti za učenike/ ce u KC Beograda, galerija Artget, Trg Republike 5 Radionica: od 9. do 15. januara 2013. (od 13 do 16 časova) Izložba: 19. januar 2013. Autorka i voditeljka programa: Ana Nedeljković.


 


Oragnizatori programa: Kulturni centar Beograda i udruzenje "Artedukacija"


ARTEDU 3 je sedmodnevna kreativna radionica namenjena učenicama/učenicima srednjih škola. Ciljevi programa su upoznavanje sa aktuelnom savremenom vizuelnom umetnošću  i razvoj kreativnosti.



Interesantne tehnike crtanja, veliki zajednički crteži, crtanje na majicama, fotografija, kratke video forme - koristeći se različitim tehnikama i pristupima, u kreativnoj atmosferi Kulturnog centra Beograda istrazivaćemo na koje je sve načine moguće iskazati mišljenja, stavove i emocije jezikom savremene umetnosti.



Radionica ima unapred utvrđeni program po danima, koji se sastoji od kratkih predavanja i praktičnog rada. Na kraju radionice biće organizovana i izložba radova učesnika. Program je besplatan, i sav potreban materijal je obezbeđen. Broj polaznika je ograničen.



Prijavljivanje na adresu anedeljkovic1@yahoo.com

Potrebni podaci:  ime, prezime, škola, razred, br. mobilnog


 


 



Datum objavljivanja: 08.01.2013.