Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Kralj Čačka: Zemlja snova

"Zemlja snova" je krajem 2016. godine promovisana na velikom beogradskom koncertu, a sada vas Kralj Čačka poziva da u intimnom abijentu Kulturnog centra Rex krenemo u susret boljim danima, proleću, suncu, osmehu, ljubavi... Koncert će se održati u subotu 18.februara u 21 sat.

 


Foto by: Staša Tomić


 


Neke stvari se znaju i znaće se: da je Kralj Čačka u stvari Kralj blata i da je Deda mraz švorc i da vodio bih ljubav s tobom da nismo izgubili reč i da ja grlim te jako sa puno nežnosti i da ljude nije briga ni za nebo ni za cvet i da ti ne dođe isto veče već ti dođe predveče... Ali, sada je vreme za nove avanture, nove pesme i (što da ne?) novi album.

Svaki put počinje prvim korakom, a mi vas pozivamo da prvi korak sa Nenadom, Markom, Igorom i Miladinom napravite u Rexu 18. februara.

Debitantski album Kralja Čačka "Zemlja snova" dostupan je za preslušavanje i preuzimanje na svim digitalnim platformama. Album je zajedničko izdanje Pop Depresije i Odličnog hrčka.

http://www.deezer.com/album/14739832

Album je dostupan za "plati koliko želiš" preuzimanje i na bandcampu Pop Depresije. https://popdepression.bandcamp.com/.../kralj-a-ka-zemlja-snova

Prema mišljenju mnogih fanova, Kralj Čačka jeste nekrunisani vladar muzike koju je teško svrstati u neku kategoriju. Reč je o mešavni džeza, rokenrola i šansona, a nije ni mali broj onih koji ga nazivaju „srpskm Tomom Vejtsom".

Njegova inspiracija leži u onom, za mnoge savršenom skrovištu: između najdubljih emocija i umetnosti sviranja, između noći u zadimljenom baru i jutra koje menja sve, između muzike putujućih trubadura i tananih jazz melodija. Iz tog skrovišta, Kralj Čačka izlazi na glavnu ulicu i vodi nas sa sobom na put oko sveta.


Ulaznice po ceni od 500 dinara mogu se kupiti u KC Rex svakog radnog dana od 11 do 17h, a na dan koncerta od 11 do 23h.


 


Datum objavljivanja: 13.02.2017.