Konkursi

Kreativno mentorstvo12.10.2017.


Od početka oktobra do danas kroz turneju po gradovima Srbije tim „Kreativnog mentorstva” predstavio je program i konkurs za 2017/18 godinu. Rok za prijavu 19, oktobar, 2017.

 

U Somboru, Zaječaru, Užicu, Nišu, Novom Sadu i Zrenjaninu kroz različite institucije kulture od pozorišta, kulturnih centara do galerija i biblioteka zainteresovanim učesnicima/učesnicama pokazali su mogućnosti koje im ovaj besplatni mentorski program pruža za lično usavršavanje.

„Kreativno mentorstvo” je jedinstveni mentorski program koji pruža mogućnosti za lični i profesionalni razvoj profesionalaca i budućih stručnjaka u oblasti kulture, umetnosti, kreativnih industrija i medija.

Program prepoznaje mentorstvo kao metod doživotnog učenja i razmene znanja i iskustva između etabliranih stručnjaka, mentora, i budućih profesionalaca, mentija.
„Kreativno mentorstvo” omogućava prostor za promišljanje i rad na sebi, jednogodišnju mentorsku podršku, relevantne treninge i predavanja na aktuelne teme od značaja za rad i razvoj učesnika, kao i povezivanje sa drugim angažovanim i aktivnim profesionalcima.

Već šestu godinu zaredom, „Kreativno mentorstvo” gradi, okuplja i podržava zajednicu motivisanih i društveno odgovornih pojedinaca koja doprinosi razvoju društva zasnovanom na kreativnosti, znanju i saradnji. Program je do danas okupio 150 ambasadora „Kreativnog mentorstva”, kao i široku mrežu partnera.

U prethodna tri ciklusa programa mentori/ke su bili vrhunski domaći i strani profesionalci, između ostalih: Jasna Dimitrijević, direktorka Zadužbine Ilije M. Kolarca, Aida Ćorović, aktivistkinja za ljudska prava, Dušan Tomić, partner u KPMG, Toni O`Brajan, nekadašnji direktor British Council-a za Zapadni Balkan, Mete Kjuel Nilsen, bivša ambasadorka Danske u Srbiji, Marija Desivojević Cvetković, potpredsednica Delta Holdinga, Maja Lalić, kreativna direktorka Miksera, Olga Svoboda, direktorka GI Group HR Solutions, Branko Dimitrijević, profesor i teoretičar umetnosti, Milan Petrović, predsednik Srpske asocijacije menadžera, Helen Laršon, bivši ataše za kulturu Ambasade Švedske u Beogradu, Borut Vild, jedan od vodećih grafičkih dizajnera u regionu i profesor na FMK, i drugi.

Zainteresovani za učešće u programu treba da popune prijavni formular (Google Form), i da pošalju ažuriranu biografiju (CV) na srpskom jeziku na info@kreativnomentorstvo.com najkasnije do 19. oktobra. 

Sve dodatne informacije o konkursu možete naći na linku: http://www.kreativnomentorstvo.com/konkurs2017/

Pokrovitelji IV ciklusa programa su Coca Cola Hellenic, Ministarstvo kulture i informisanja, Francuski institut u Srbiji, ERSTE banka i Ambasada Švedske u Srbiji. Program se realizuje u partnerstvu sa Gi Group HR Solutions, Novom Iskrom, Mokrin House-om, štamparijom Vizartis, Epic Assistants, Designed.rs i drugima.



Važni linkovi:
http://www.kreativnomentorstvo.com/
https://www.facebook.com/creativementorship
https://twitter.com/create_mentors
https://www.instagram.com/kreativnomentorstvo/
https://www.youtube.com/user/kreativnomentorstvo/
https://www.flickr.com/photos/kreativnomentorstvo/
https://www.linkedin.com/company-beta/10065160

 

 

Pretraga




Prijava na mailing listu

Unesite vašu e-mail adresu

Unesite kod

Nečitljiv kod? Generišite novi

Zašto se prijaviti?

Garancija privatnosti.